torsdag 21 oktober 2010

Det blev en liten Hugo....

Åh härliga lediga dag, och toppenväder på köpet...jippi!

Idag har jag haft besök av lite vänner + barn på fm, trevligt. Det är verkligen spring i deras små ben, det är ju inte direkt "barnsäkrat" någonstans hos oss, mer rädd att de skulle göra sig illa än att något skulle gå sönder. 

Kom på lite sent att jag inte hade något direkt att bjuda på till fikat...svängde ihop lite äppel- och kanelmuffins med crumble, blev faktiskt riktigt goda även fast jag gjorde dem på rekordfart.
Recept hittar du : HÄR
Efter lunchen åkte jag och en kompis på loppis...hittade lite fina glasfat som jag har tänkt att ha till jul...får visa dem ett senare inlägg.

Nu på eftermiddagen/ kvälllen ska jag vara hundvakt åt lilla chihuahuan Hugo...håll tummarna för att det inte blir pink på mattan ;)
Han ligger och sover så sött i soffan nu...mm plutten.Får snart bli en promenad till skogen för att plocka mossa, har nämligen lovat en vän att göra en mosskrona till hennes trapp :)


Trevlig dag/ kväll på er alla!
kramar Nellie

1 kommentar:

  1. Jag blir så himla imponerad av dig Nellie! :) Du bara "svänger ihop" äppel- och kanelmuffins, du fixar, pysslar och donar...

    Kristoffer kan skatta sig lycklig som har träffat dig! Även om jag tar åt mig lite av äran av att ni faktiskt träffades. *L*

    Kram
    Astrid

    SvaraRadera